Despre noi

 
Cu o vastă experiență în organizarea evenimentelor cultural – artistice, Daniel Sână Media Agency este soluția ideală pentru un eveniment reușit!
 
Venim în sprijinul dumneavoastră cu cea mai avantajoasă ofertă de organizare spectacole și alte evenimente speciale din viața dumneavoastră.
 
Vă asigurăm succes garantat indiferent de profilul evenimentului: festivaluri, zilele orașului, comunei, serbări câmpenești, nunți, botezuri, recepții, petreceri private, reuniuni, petreceri pt. copii și orice alt tip de activități de spectacol și divertisment de mare amploare în aer liber sau diferite locații.
 
Bugetul este limitat? Pentru noi nu este obstacol, ci o provocare să vă punem la dispoziție soluții de entertainment pentru a vă asigura reușita evenimentelor!
 
Peste tot în lume, spectacolele și evenimentele private organizate de noi au un succes răsunător. Ne recomandă reușita a sute de astfel evenimente artistice pe care le-am realizat. Ne bazăm pe încredere, seriozitate și profesionalism, iar scopul nostru este de a vă face viața mult mai ușoară tuturor celor care doriți să aveți parte de un eveniment reușit !!!
 
Vă doriţi ca la evenimentul dumneavoastră  să nu stea nimeni jos și să rămâneţi în memoria celor prezenți prin cel mai reușit eveniment ?
 
Contactați-ne și nu veți regreta !!!
 
Noi vă vom propune cele mai convenabile pachete artistice în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră !!!

Daniel Sână

Administrator & Asociat Unic

E-mail:
danielsana@danielsanamediaagency.ro

Paula Bojian

Event Manager

E-mail:
paulabojian@danielsanamediaagency.ro

Violeta Găgeanu

Event Planner

E-mail:
violetagageanu@danielsanamediaagency.ro

Marian Bamboi

Graphician

E-mail:
marianbamboi@danielsanamediaagency.ro

Adrian Laiu

Web Developer

E-mail:
adrianlaiu@danielsanamediaagency.ro