Evenimente

 

 

DANIEL SÂNĂ MEDIA AGENCY își începe activitatea cu o ediție specială a emisiunii “Matinali şi Populari” doar pe Etno TV. 
Miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 9.00, vom petrece cu cântec, joc şi voie bună alături de cei mai îndrăgiţi artişti din muzica populară autentică, dar, şi cu tinere speranţe ale folclorului românesc.
Nu rataţi, dragi prieteni o ediţie incendiară, cu multe surprize plăcute alături de artiştii nostri dragi, din portofoliul Daniel Sână Media Agency, artişti pe care îi veţi putea vedea şi în evenimentele organizate de noi. 
Mulţumim de învitaţie şi pentru încrederea acordată, televiziunii Etno TV, în special producătorilor Cosmin Man şi Dana Scoică dar şi gazdelor emisiunii “Matinali şi Populari”, Lavinia şi Mihalis!
Vă dorim vizionare plăcută!

 

DANIEL SÂNĂ MEDIA AGENCY îşi continuă debutul activităţii cu cea de-a doua ediţie specială organizată pentru portofoliul evenimentelor, de data aceasta în cadrul emisiunii “Rămăşag pe folclor” doar pe Etno TV. 
Miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 20.30, vom petrece cu cântec, joc şi voie bună alături de cei mai îndrăgiţi artişti din muzica populară şi uşoară dar şi cu tinere speranţe ale folclorului românesc.
Nu rataţi, dragi prieteni, o ediţie incendiară, cu multe surprize plăcute alături de artiştii noştri dragi, din portofoliul Daniel Sână Media Agency, artişti pe care îi veţi putea vedea şi în evenimentele organizate de noi. 
Mulţumim de învitaţie pentru încrederea acordată, televiziunii Etno TV, în special producătorilor Cosmin şi Magda Man dar şi gazdei emisiunii “Rămăşag pe folclor”, Georgel NucaTv!
Vă dorim vizionare plăcută!

 

 

 

 

 

Petrecere incendiară, miercuri, 6 Februarie 2019, în cadrul emisiunii “Rămășag pe foclor”!Începând cu 20.30, vă invităm să fiți alături de Impresar Daniel Sână și învitații săi într-o ediție plină de surprize numai pe Etno TV!

 

 

 

 

Dragi români, de la ora 09.30, joi, 7 februarie 2019, Daniel Sână Media Agency v-a pregatit un show de zile mari, doar la Etno TV! Vă învităm să vă începeți ziua alături de noi, urmărind o ediție extraordinară a emisiunii “Matinali și Populari”! Impresar Daniel Sână, Lavinia Furtună și Mihalis Dumitrache sunt gazdele petrecerii matinale! Artiști îndrăgiți cântă pentru dumneavoastră! Vă dorim vizionare plăcută! 

 

 

 

Luni, 22 Aprilie 2019, începând cu ora 20.30, în cadrul emisiunii “Rămășag pe folclor” de la Etno TV, sunteţi învitaţi să luaţi parte la petrecerea aniversară cu ocazia Floriilor dedicată tinerilor interpreți ai cântecului popular românesc, Violeta Găgeanu, Florin Scăunașu și Denisa FLORINA Hogea.
Nu rataţi, dragi români, o ediţie de colecţie cu cântec şi voie bună! Haideţi sa ne bucurăm împreună de o adevarată sărbătoare!
Vă dorim vizionare plăcută şi petrecere frumoasă alături de noi! 

 

 

 

 

Marţi, 23 Aprilie 2019, începând cu ora 9.00, în cadrul emisiunii “Matinali şi Populari” de la Etno TV, sunteţi învitaţi să luaţi parte la petrecerea aniversară dedicată distinisei doamne a cântecului popular dobrogean, FLOAREA TĂNĂSESCU.
Nu rataţi, dragi români, o ediţie de colecţie cu cântec şi voie bună! Haideţi sa ne bucurăm împreună de o adevarată sărbătoare!
Vă dorim vizionare plăcută şi petrecere frumoasă alături de noi!

 

 

 

 

Vineri, 10 Mai 2019, începând cu ora 09.00, ne vom bucura de o nouă ediţie a emisiunii “Matinali şi Populari” , ediţie specială marca Daniel Sână Media Agency doar la ETNO TV. 
Cântecul şi voia bună vă vor ajuta să vă savuraţi cafeaua dis de dimineaţă pentru a avea un sfârşit de săptămână minunat.
Vă dorim vizionare plăcută!

 

 

 

 

Vineri, 21 iunie 2019, incepand cu ora 9.00, doar la Etno TV, in cadrul emisiunii “Matinali si Populari”, va invitam sa o sarbatorim impreuna pe tanara speranta a cantecului popular oltenesc, Iulia Rădulescu – o voce deosebita, un talent inegalabil, o minune de copil care promite mult si de care voi avea grija sa devina un RENUME al folclorului autentic romanesc. Nu ratati, dragi prieteni, o editie de senzatie, alaturi de noi! Va promitem multe surprize frumoase! Vizionare placuta!

 

 

 

 

Luni, 29 iulie 2019, începând cu ora 09.00, Daniel Sână Media Agency, v-a pregătit o nouă ediţie specială a emisiunii “Matinali şi Populari” doar pe ETNO TV. V-am pregătit multe surprize plăcute! Nu rataţi pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi! Vă dorim vizionare plăcută!

 

 

 

Zâmbește copile, e ziua ta!
Sărbătorește Ziua Internațională a Copilului la Grand Arena Mall din București.
Duminică, 2 iunie 2019, începând cu ora 15.00, vă așteptăm să petrecem împreună 3 ore cu cântece minunate din muzica ușoară si populară, dansuri excepționale, mascote disney și facepainting (picturi pe față) oferite de Trupa HaiHui.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Vă așteptăm într-un număr cât mai mare alături de noi! V-am pregatit multe, multe surprize plăcute! 

 

Valoarea reală a unui solist vocal sau instrumentist de muzică populară sau a unui ansamblu, grup vocal ori a unei orchestre poate fi dovedită prin participarea la Festivalul Național de Folclor “Saveta Bogdan”. 
Nu ratați această șansă și înscrieți-vă în cel mai scurt timp la festivalul nostru. 
Vă asigurăm de toată seriozitatea și corectitudinea jurizării.
La festivalul nostru nu contează palmaresul sau alte aranjamente care se fac în alte festivale din ziua de astăzi ci doar prestația din ziua concursului. Organizatorii și membrii juriului nu au niciun fel de înțelegere cu nimeni.
Vă așteptăm cu drag și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută!
Informatii suplimentare gasiti pe pagina oficiala de facebook a festivalului

 www.facebook.com/festivalulnationaldefolclorsavetabogdan sau telefonic la nr. de tel. 0742 216 087!

 

 

 

 

 

Cântecul şi voia bună este adusă de cei mai îndrăgiţi interpreţi ai cântecului popular românesc, într-un spectacol grandios, un spectacol de zile mari intitulat “Mândră-i zestrea strămoşească”, duminică, 21 iulie 2019, începând cu ora 15.00, la Grand Arena Mall Bucureşti. Evenimentul este organizat de Daniel Sână Media Agency în parteneriat cu Grand Arena Mall. Vă aşteptăm alături de noi! 

 

 

 

Daniel Sână Media Agency în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local si Centrul Cultural “Iustin Sohorca” din Sângeorz Băi, răsplăteşte cei 60 ani de activitate folclorică ai distinsei doamne a cântecului popular năsăudean, Saveta Bogdan cu un grandios eveniment dedicat adevăratelor valori din folclorul românesc. În perioada 7-8 septembrie 2019, la Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa Năsăud, este mare sărbătoare. Vă învităm cu drag, în număr cât mai mare, să luaţi parte la prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor “SAVETA BOGDAN”. Intrarea este liberă!

 

 

 

 

Dacă e sfârşit de săptămână, petrecem alături de ETNO TV şi artiştii sufletului dumneavoastră!
Mâine dimineaţă, vineri, 25 Octombrie 2019, începând cu ora 09.00, ne vedem în cadrul emisiunii “Matinali şi Populari” doar pe ETNO TV cu cei mai îndrăgiţi artişti.
Nu rataţi o ediţie specială marca Daniel Sână Media Agency! Vă dorim vizionare plăcută!

 

 

 

Vineri, 13 Decembrie 2019, începând cu ora 09.00, petrecem în cinstea sărbătoritei noastre, Denisa Hogea – o tânără speranţă a cântecului popular moldovenesc din Galaţi.
Petrecerea are loc în cadrul emisiunii “Matinali şi Populari” şi va fi ÎN DIRECT la ETNO TV. Să nu lipsiţi din faţa micilor ecrane pentru că avem surprize plăcute alături de învitaţii noştri. Cei mai îndrăgiţi artişti, vin să-i ureze Denisei “La Mulţi Ani” şi să-i dăruiască daruri muzicale şi nu numai…
Aşadar, nu rataţi, o ediţie specială marca Daniel Sână Media Agency!  

 

 

 

 

Miercuri, 19 februarie 2020, începând cu ora 20.30, răsună muzica în difuzoare la cea mai tare petrecere a anului 2020.
Ne întâlnim în cadrul emisiunii “Rămăşag pe folclor” de la Etno TV, pentru a-l cinsti la ceas aniversar pe administratorul si unicul asociat al agenţiei de impresariat artistic şi organizări evenimente Daniel Sână Media Agency, domnul impresar artistic Daniel Sână.
Nu rataţi, dragi prieteni, o ediţie incendiară cu multe surprize plăcute